Heldag i stallet

Vid elva åkte jag hemifrån och begav mig mot stallet. Väl där satte jag igång att mocka ligghallen. Hann inte med att mocka så mycket innan det var dags att åka iväg med stallvärden+dotter+bekanta till ännu en bekant som håller på att starta upp en hästverksamhet. Hon har andalusier och PRE så det var kul att se lite annorlunda hästar, inte bara "vanliga" halvblod. Kan inte säga att jag är superimponerad av PRE:er, jag tycker inte att de är så väldigt speciella som en del verkar tycka. Däremot blev jag lite kär en otroligt blyg och försiktig fux! Så himla gullig häst! Han var tydligen väldigt välskolad och jag tror han är riktigt läcker "in action", snygg modell.

När vi sedan var tillbaka på gården mockade jag klart ligghallen. Hugo fick under tiden stå inne i en av boxarna och lufta pälsen. Brukar ta in honom och låta honom äta lite extra hösilage när jag är i stallet, han är ju så tunn i nuläget.


Kommentarer
Postat av: Stina

Nja jag har hellre ett par bra sköna uppbyggda skor med bra stötdämpning, vilket jag inte hittat i några stålhätteskor hittills. (Har problem med ryggen, så kan inte ha halvsköna skor) Men man får väl se upp lite med vart man sätter fötterna.. Har dock aldrig blivit trampad på heller, och då jobbar jag med hästar hela dagarna.

2012-01-08 @ 23:44:50
URL: http://sodressage.se
Postat av: - Carolina -

Hej, ska jag hjälpa dig att fixa till en design? :)

2012-01-09 @ 13:07:56
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Jonna / tanneryttarna

Åh så söt häst :)



fin blogg du har!

2012-01-09 @ 16:21:38
URL: http://tanneryttarna.blogg.se/
Postat av: FIA

Har du lösdrift, eller har de ligghall i hagen? :-)



// FIA

www.fiaalbertsson.tk

- Ps.... Har frågestund på bloggen, alla frågor LÄNKAS!!-

2012-01-09 @ 20:52:27
URL: http://www.fiaalbertsson.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0